50 år

Jag sitter nu i malmö och fgarsan firar sin fucking 50årsdag.



Affe nämnde något om att det det ärt sjukt att man kan ha så kul när man är femti.

Det är en sanning, fy bfan vad alla röjer trots att dom är 5060talister. jag hopppas att även  ni som vill bo i nyköpiöhela era liv iaf bor några år utanför staden bara för att få liiiiiiiiiiite perspektiv på livet. <fan viktigt asså.


Bo utanför stan ett tag iaf!!!!!! det är dagens visdomsordord!


/////Sköld

Sveriges krökstad MALMÖ

Tjaaaaoooo hampus hehe och luddee

jag e från danmark (skåne) och kallas affee även om jag inte heter affe
det jag villll säga er e att fy fan jag och sköld lever idag på mariestad
och det e billigt 0:- heheheheheheh
så vi e på G

Men jag vill hälsaa alla välkommna till malmö eller danmark för att supa
Luuddee kommer du ihåg``????

KAN MALMÖ KAN MALMÖ KAN MALMÖ DRICKA ÖL
jag tycker att sköld ska gå över till malmö för han älskar malmö och han vill kröka med mig (affe)
hahhaah i åre så kom jag och kröka med er det var fan svin ball

Även om jag e från malmö så älskar jag alla i nyköping så ni vet

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

/ viktors barndomskomsspiss affe!!!!!!!!!!!!!

bajs

de blev brååk o nån random blev inknuffad i migg i rökrbummet ochb jg har svinont'!! sen kom massa poliser ochn vi stackn och så påväg hem stannar en snubbe i en bilm och frågar om vi vill ha skjuss typ opch om vi vill ha sällskap vi höllm på att döööö,, !!! vilka människor de finnsl.... nu äter vi nudlar coh lyssnar på carola.. vad fan hände"!!!!!

sofia coh mys

waxzaaazzaa

tänkte bara s'gaa att sms faktist ärr vår studentkokbok, PA så att säga . så att ni fattar. haha
pussssz gonatt o ha en underbar kväääll!!

NINNNJjaaaaa

Fångad av en stormvind, if I could turn bring tiiime,, total eclipse of the heart , fisar, abc,, jag undrar om du? fCKing band hero med falsk gitarr så vi bytte trll sing star, och de är asnajs, awesåm!! Nu är vill jag tacka viktor sköld som skapat denna grymma grej där alla som är lite etanoliserade kan föra sitt skitsnack! det är asgrymt. snart ska fi till volym o shejka rumpa för vi är lantisar i nypan och då är ju volym plejset to be. " If I could reaCH THE STARS" wow-  aah men. beppe blir grymt med smk. jag som för all framtid för alltid tänkte bojkotta tellys " turn around" SMS ffs! Pussen Nikki, Anna, Anni (hennes bröst är störst)  inge protest!

p.s. riverside motherfacker! <3

hejhe4j

hejhej! nu ärt jsgh glad! allt är så himla fint och tangentbordet lyser blåyy. Jag undrar ibland vad som får mig att blogga? och inget svar kommer det eftersom jag har aldrig bkoggat förut! ikväll är vi i eriks brors lägenhet! de här blior mitt första inlägg i denna log, och jag äölskar det!!!!!!!!!!!!!!!! jag är ganksa roluig i mitt hu8vud OCH JAG ÄLSKAR DET! men iaf. Ibland undar jag varöfr jag inte få rhöra att jag har rätt på ulandskunskapen, för jag säger så jävla smarta grejer, ja tro det eller ej, jag är ganska smart ibland! jag typ snacka om mao och komunismen men han typ nej de är fel. Ikväll är vi glada och vi gör nra saker av allting. jag har lite dåligt samvete för att vi ionte kan vara många hemma hos eemma längre. Jag vill det. bläää. kom hit alla som är glada! malin har rött hår och klara har rådjursöägon!
HÄLSAR OCH PUSSAR HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
// FANNIEBANNIEEEEE

bajs

det har varit en sådan fin födelsedag! jag ska sååå använd mitt bakis kit imorn!! mm chips och cola
föruton slagsmål och grejer, det vsr inte lika fint, men annrs så!

jag och emma satt och åt pizza i ett vbadkar samtidigt som watson bajsade. najs. fast det luktade inget
och det lät ingen så det är okej. sen kissades det också
men vi ville mest äta pizza
sen åkte vi ut, men det var trevligt
/lolla
och emma
och loppan


dfghjklö

fäst. söagsmål o greker. men mest fest och gratid sprit. brände bara 5+ spänn sweet. DET ÄR LÖRDA IMORN SLAGGA GELA DAN!!!!

// WATSON

jn

94 PROCENT AV BEFLOKINGEN DÄCKAR DIREKT NÄR DE SER DEN HÄR BILDEN!!!!!!!!!!!! (facebook)

Visst, så ja äör typ eb av 6 % av befolkingen nu eller? ja fattar inte. jag har stirrat på den här bilden hur länge som helst och inte fattat grejen.

JAG SKA GIFTA MIG MED DEN HÄR CHIPSPÅSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu är ja hemma fter tjejkvällen, antonia tvingade oss till ÅKERMAN och det blev faktiskt ganska lyckat tills min pojkvän typ VÄGRADE ge mig mitt bankomatkort *ledsen i ögat*.

Men ja hittade honom i sängen  nu och ahr jag tillbrungat en timme till att vara asdryg och typ skakat på honom asmycket och kastat chips på honom men han reagerar inte.... hoppas inte att han är död *läzkigt*.

jag kommer serisöst inte lägga mig förns jag äitt upp alla chipsen (trotsålder!) ''


BTW den här låten kan inte sluta förfölja mig Crash Test Dummies – Mmm Mmm Mmm Mmm !! ja, det är typ en av världens finaste låtar men inget man typ lyssnar på varje dag men varje gång jag lyssnar på shuffle efter att jag har vart ute kommer den upp. är det något creepy tecken? what to do? HAALL^Å`?

jag är också ledsen för att jag missade att anna hade skrivit till min på msn :'(, vi får höras imorgon, då bakfyllan gör oss vackra! puzz

Dominique


vin och tjejer

vi vinar hos dompa, hon har kört ut rickard och nu är plaen att bli sjukt jävla asfulla och prata ihjäl oss tjejstil. det går bra. det är roligt bvi är bäst. vin är fett.
puss klara

londooooooooon!

hej alla d'r hemma i sverige!!

jag & anna sitter nu i london p[ ett v'ldigt random cafe och har druckit fett med 'l! 'lskar foood and wine <3333 man kan typ kopa allt dar!! vad ar klockan+ enligt datan ar den 11 pa dan, men jag tror den ar mer [t 8 hallet! vafan javla tagentbord!

idag har vi chillat pa abbey road och druckit massa ale, och nu ska vi fortsatta med det!!

puss!!

(Emma & anna

Tagga Prag

Jag hioppas fan vi hittarinternet i prag så vi kan uppdatera hella jävla veckan!!!!!!!


Dricker endast en norrlands trefemma just nu men det har vart full fart hela natten.

Just nu har vi två deckade anton och hedvig


Mimmo röjer

Oskar vill höra Raubtier

och Dickson vill lyssna på gammal jävla punk

//Sköld

på väg till prag!

nu jävlar klockan är fan mycket har jävlat med hedda hela kvällen! läs på FAcebook !
nu snart swak vi jhem till mig typ 6 då jävlar kör vi loss inan buss resan men ja tror att det kommer att bli soft!
ja hoppas på en bra resa och ha det gött så syns vi efter prag! // Dickson

neeej eller va

förlåt sköld!! jag har svikit vvj och nu sitter jag gär hos dig fast whoooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooo///////77hampus
du egentligen vill sova!!! du r en mästare, å vvj alltså!! och allt annat med, wieee
fast sköld! jag och matilda lovar att göra våffflor till fruksot åt dig!

/Emma

HALLONDILL

alla som är här har hallondill

hejdå

Dominique

röja på dansgolvet is da shit!!!

nu är watson och pop hemmma hos mig/// hampus vi ska hämta jackor för vi fuckade inträdet på volym vi ska bara hämta dem sen ut och röjja som fan det blir grymt nu vill watsson skriva grejer 'ven fasst jag borde skriva för jag är den ända dom spytt<33333


fuck you!!! all som dnsDE PÅ volym ikväll är bäst för vi röjde som fan sista innan stångning wahhhaaaat uuuuuup!!!!! nu ska jag köpa pommes och cykla utan att få styrfylle böter, schwing!!!!!!! <33<333<333<3 /// Watspm


DOOOO you now athe sweadish nword falukorv? //pop


FOOOOOOORSHIZZZLE


GLAD PÅSK

hrhehhoh

är fett kall och sitter hos sköld, chhan blöder fett myckeet

det var helt galet att få hit honom, han kunde inte gå, mrn an sprang och slogs med kommunsit buskar!! men nu är vi äånstligen framme så nu siteer jag sköld och erik och tar handom honom iaf :)

det är bra!


pusss!

/emma

HEJ MATTE

dompa, du är för full för att blogga på denna blogg, och då är det illllllllllla!!!!!!!!! gå och lägg dig! (men vi alla älskar dig iaf btw) ;)

var det inte det som var själva grejen? ::):):) är det bra nere i bögbrunn eller? *ascool*
btw, jag vill ha mer pompeipizza (Jag tycker ägg är gott, okej?)

Godnatt fyllebloggen

Bara för det ska jag ladda upp en ascool bild på bloggens skapare (och mig*ascool*)


ÖÖÖÖÖÖhhhhh

Gaaaaaalett



Jaqgf vill fanáaaan inte ha det  kukl mer det öär massior av bärsubärskbar

TJAA TJAA FLYLLEBLOGGEN

Okej såhär är det. vi chilla galet på volym sn kom en asskabbig snubbe som var aständ på Emma och söp ner oss som fan. Därav denna historia *anstränge mig asmycket för att stava rätt*

Jag övertalade Viktor (Sköld), (min bästis), att dela en pizza med mig, så jag beställde en jätte äcklig pizza , och alla typ ååååååååååååååååååååååh vad äcklig du är men jag följde petras teori och ba "om man ska ha en pizza ska man fan ha ALLTING på den".. typ, så jag ba: lök, bacon och ägg!! och Viktor ba *asgott* så nu ska vi äta POMPEI (pizzans namn) i resten av våra liv<3

sen hittade vi en skkinnsoffa utomhus och typ WOW EN SOFFA UTOMHUS I APRIL, så vi satt där och åt pizza *jättenyktra ungdomar* sen ba oj *urinvägsinfektion*.

Sen gick jag hem och kände att jag skulle lyssna på buckethead. Så jag lyssnade på buckethead. Buckethead – Lone Sal Bug ................ hoppsan jag blev deppig. Nästa låt blef en tegan and sara låt (shuffle på ipod tuch <3) och jag typ HEJ MELANKOLI. Så jag typ ERASURE "a little respect" på vägen hem. Det luktar fortfarande ägg när jag rapar, undrar hur mycket rickard kommer älska migg när jag väcker honom om 2 min med min äggandedräkt <3 jag ba HEJ WOWNÖRDEN


jag vill hälsa till sköld min goda vän som startade den här bloggen och emma som hittade en soffa utomhus en kalll aprillvkäll! imorgon är det CHEIFEZT!!!!!!!!!!!! hemma hos mig om någon orkar. puzzzzzzzzz



Dominique


trött

sega jävla hemsida detta, kyss mig i röven , sköld gillart!


trött

trött på nyköping och allt snack med liten verkstad! men ändå skål för faan!!!!!!!!!!!!!!!! Sköld och hans underbara idé med denna blogg! puss på dig och drick en öl för allt du är värd! skååååååååååååååååååååååååååål!!!!!!!!!!" !!!!!!!!!!!!!!!!

// Adolfsson aka   full och gla! (eller?) ;) kommer ångra detta imorn altagligen xD puss på er :P


Whatson ftw

Whatson och jag har dansat järnet idag, var nice, han ska skriva massa låtar om mig, jag gillar Whatson
/warchief

tortellifni och skön musik

spellista för fulla människor:
looptroop - botaniska
menteroja - classwar
las palmas - en dyr affär

nu lagar johan tortelini och jag bloggar fan vataskigt av mig HAHAHAHHAHA / ANNA

Tillägg!!

Ett till krav finns!

Alla som skriver måste skriva under med namn! fast är du på gränsen till väck är det lugnt ändå

Välkommen till blogg de fylla!

Har skapat msiter blogg. Är du min vän så fråga om lösen för detta är en blogg för Sköld och hans vänner. Det enda kravet på att för skriva för bloggen är att vara skitfull alternativt dyngrak.


Lösenordet är tillgängligt men får inte skrivas på bloggen så någon lodare från Lidköping eller någon annan värdekass stad ska få taqg och sabba vår lilla roliga grej

Jag bloggar aldrig nykter!!

/Sköld

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0