Detta fält måste fyllas i

tror att hampen är ok iag men han var jun på fel ställe den grappen. va på ovärt förut me hörde inte va de sa i låtarna men det är ju bafa jag som är bra.

as ti,me goes by!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha luffar pack!

KATRINEHOLM!!!!

jag älskar Anni/Erik

tjaa dkatrinehoklm äher skit hårt!!! yääääääääää /oscarrrarr
SUPER HOT GIANT ALIEN VAGREJJER IDAG PÅ MAJROCKENN"""!!!!! /JONATHAN DÖDSDEMOKRATERNA
aaafaaan bocov härr full som fan asså, // bocov
bojes techno infreno DUKDUNK/ Jonathan
Asnajsfetsnmed super hot giant alien efte majsorcken !!!! najs soj fan!!! // ludwigh dödsdemokraterna!'
woooooooooooooohooooooooooooooo//// Anni
Crille här efter fest här det var en fett nice dag i stadsparken i k-town röj som fan det var fett med bra band här och jag är arrangör för majrocken, det var fett bra öppnings festival det var mycket folk som kollade och jag vill TACKA ALLA SOM JOBBADE PÅ FESTIVALEN I DAG OCH ALLA SOM KOLLADE PÅ ALLA BRA BAND fast alla var inte bra !!!!!!!!!!!// CRILLE Upperclass Dirt

jaha då!

onykterc nej då mon vänn! vad händer ikvall? beck och ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

jag tror att et är båge fel påhampus!!!!!!!!!!!!!11

stockholm ochvidare

emma oratar om sitt  skitsnygga haklsband (SKITSNYGGT9   OCh jag vinglar i hennes säng.
vi har shioppat i  storstadenj stockholm, sen drack vi öl på ett fint cafe och åt nachos. vi hittade bra grejoer alltså.sen stack vi till dååååm,pa och chillade för att kunna tagga till fin stund hod sara, fina människor och alkohol.
emma hade onte i sitt huvid :(    MEN vi ska bota det (med rolifga och äventyrliga) kvällar
/loppan'
lollla louise och emma
vi funderar fortfarande på var tjärn ligger

ps.sköld kompis, blogga

vart fan ligger tjärn?

först stack vi till vallarna och hade det myspys! sen buss och gång till kuggnäs med många trwevliga mönniksor, jag spela gitarr! och lolla sjöpng stöttande till mig, litegrand.

Sen blev det mer ööööööl. sen tillsut börja vi gå, och då börja äventyret!!!!!!!

KJSGHDIWDGI vi gick, vi kunde åkt bil!!!!!!! för en viss berson inte hittade, men den vissa personen åkte iväf på sin cykel utan oss ocj lämna lolla i ett vattenfyllt dike!!!!!!!!! och mig med kmina byxor på huvudet!!!!!!!! fuuuuuuuuu

fast det blev bra ednåp!!! för då börja srtölderna!½ det började med en skylt i åskaaaa, sen en till i blixtar!! sen i våran förtvivlöasn, tog vi en skottkärra och la en igelkott i den och en pizzaskylt, se va den vissa persnen missade!!!!

senm två circusskyltar också faktsikt. Sen under hela den låååååånga vägen sjäääääälva (jocke var iofs med och körde skottkäörran åt oss) så mötte vi nåra snubbar från mölnbo som digga våra skyltar. dom var snälla.

sen! träffa vi nåra andra som trodde vi var jättehöga på¨svamp när vi berättade om vår igelkott i vår skottkärra! för grejen var att skottkärran åkte ner i ån, inte igelkotten dock, den träffa en kompuis, sopm hgette kottis nummer 2.

sen! träffa vi nåra raggare som skulle köpa vår skylt för ciggaretter, så vi dfick cigg, men dom ville inte ha våra skyltar, SCORE!!!

sen! kvart i fyra fick vi sug för kebab så vi köpte det och har ätit det fram tills nu i en trappuppgång mmmmm.

loppan är inte hemma och vi undrar fortfarande vad tjärn är, vart ligger det?!!? snälla förklara, tack.

// Emma & Lolla

SNOPP!

Idag har jag fixat fest på Kuggnäs, fett full blev jag iaf. Och Hampus tappade sin plånbok, jävla noob. Han sa till brorsan att den är svart och man kan öppna den, bra förklaring Hampa. Fett bra med folk men dåligt med PATTAR!
Hade massa asbra pratstunder med en asbra tjej! jag har hört att hon heter Anna Viberg eller något sådant. Bögar är bögar, kom ihåg det!

Det är jag som är Oskar

jävla liv

det var ett jävla liv idag och mkt regn på hemvägen men jag är inte en estet så jag klarade det. men carlis ska få en puss för kvällens vinst;D

MOTHERCYKERRRR

FAN nhej ja och jessica har gjort djuky grej, vi åklte in till s´tan med en mördare och nazi i limnousien.... VAR öcertygad ommatt vi skullebli våldtagna HELá ntiden.......... sen försökte vi plsnkr å¨volym mrn hsn krv sg :/ fett ledsen, här luktar det svett.... JÖVLA NAZI han har dödat rtvå pers !!!!!!!!!!!! aå jövla rädd.. ps. ja ar nridit  mpå svanar :s hejhejehjeh dnanjdbajuifbv sajnar sif mamma ioc johnanna doahs ouss
LOVE anrk´´´´´´jessica viktror mattisas  anitniq

tips och trix!

ett tips tile era små fyllon!
BRA fylle/bakis.mat som är billig är pasta med ägg och ketchup!
got oxch bra!
puss

oj våjj oj

dagend fylla tilldelas adam axelssom med "fucking dropp kick". en gamal video jag har men vallarna va najs med alla tattare som inte köper egna öl, typ en hampus men nämner inga efternamn men iaf måste bolaget besökas imorn annars är jag bränd. die poletzei stoppa mig på ett järnvägsspår nyss och de babblade på som om jag och lilljeppe hadde vandrat runt och skrikigt rn massa som nått jävla estetpack!!!!!!!!!!! vem fan tror de att jag är?

Das crew master inc

LEGENDARISKT!!!!

inget i denna blogg kan nog nånsin kunna toppa detta!!!!(möjligtvis fannies förra om att jag och malin hade sex. sex med malin toppar mycket).. men okey varför är den här kvällen värd att kallas legendarisk jag har inte ens spänt-..,,, jo för vet ni k och vad som ör bättre än såpänna???????????????? ockey kommer snart först ska jag bverätta min kväll:D vuhu:Pö..... började hemma hos malin i jharg helt fett ensam åkte hem efter en fet frukost sen fixa student grejer med  moir och far sen glass med dem:) wiiie... sen hem äöta:) sen hamnen öppna första:) wiiie sätt där lite med massa massa fint folk:) drach ågr öl sen slänga ut amerikanske fotboll i vttnet och var tvungen att bada lite för att hämta:p dock bara bena:p sen regn:D så då hem till jessica:D kortspel , mer öl och vin med massa folk mycket trevligt sen vankades det efterfest hos emma men nej jag och sköld8som va nycker och är det nu för tiden:'( drog till volym:D och sen där träffades det massa fint folk okch det vart mnassa fin dans:Ddet var mys:) men det viktigaste med allt:O där träffade vi dickson:O och vad hade han ????????????????


jo nu kommer det legendariska:D nykel till LAZERGAME:O!!!!!!!!!!!!!!!! vuuuuuhuuuuuuuuuu så vi drog ihop massa soft folk och lira fett fyyyyyyyyyyfannnaaaaaaaannnnnnneeeeeen va det var grymt:O!!!!!!! och även fast jag typ kom sist på top listan och var typ bland dem sämsta så vart jag typ utnämd till den med bäst inlevelse så det är ju fett:D men fy fan vilken grym kväll det var så jävla skit väört jävlar i havet!!!!!!!!!!!!!!!!! men nu ksa jag sova:) helt själv:'( fett trisst hatar attt sova själv:( igår gick jag skitfull till harg för att slippa sova själv:( sånn är jag:Io saknar malin massa och hoppas hon sover med mig immorn puss på er hoppis ni super vidare och aldrig är nyktra.... sen vill jag även ge ut en tyst minut.... för en vi typ enligt mig tyvärr förlorat till den här bloggen.... bloggens skapare!!!  han ska göra lumpen och m,åste träna och har bestämt sig för att sluta supa så gott som... ögonen tåras när jag tänker påt:(... fan.... men jag tycker att vi nån kväll ska dra ihop en fest där alla super så som bara sköld kan:) i hans ära.. och alla borde respektera hans beslut om dettta även fasyt det suger*snyft*.. men fan... jaja godnatt fyllejävlar<3

hej

min datra sluta fungera vid förra inlägget vafan

men det känns som bara jag uppdatera och känns som värsta alkisen hej  hej liksom neeeeej men pappa var soft ikväll och grejer

men mysigt och grejerr ocks¨¨ , äsch vet inte vad jag ska säga hejdå


awsome  blue stuff mixed with orther syuiff like whiskey. now i am writing in english boooyaaaahhh  nu blir det svepa det sista och sen ska det sovas föer man skla ju vara duktig ocj jobba imorrnn så de så!! gonatt!!! plus att anton är söt som bjuder på strups!!!

//  Watson Emma

cdtgyhuikl

blue stuff  så här tre:  12 är  fin   


inte  wbhiskey dock

regn och skydd mot estetsjukdommar

du idag har det regnat och varigt najs i sthlm och hamnen i lilla skitiga nypan men det är ju här som jag bor än tyvärr. WHAT YOU GOING TO TO ABOUT THAT?

lalal

vi är hos frida! snart ska vi åka till stan! o jag ska typ dö hihihi malin o hampus har sex. Jag och stina ska till norrköping imorn och dansa massoooor till massa reggae. jag är assss glad fast jag får inte tag på jesper de suger :( . Antonia hälsar hejhej!

HEJDÅ f/faninie

the man who osold the woorld

ölen är slut och jag kollar på MTVworld stage: NIRVANA hejhej. Alltså jag har sjungit i min ensamhet i en timme nu

Snart ska jag ut oh vandra i mörkret och dimman och rickard tror att jag kommer blir mördad av jack the ripper , TACK.

Dompiz

petteeeeeeeeeeeeeeeeeer

jag borde inte supe. eller röka, det är dåligt. jag mår bara dåligt, buhu cut och grejer

SKOJJA!!!!!!

kul kväll, tror jag, eller ne kanske inte så jätte. eller jo, mycket god mat, väldigt billigt, mmmmm.

och nånting väldigt hemligtstämplat, men HIGH FIVE!!!!!

nu ska jag och lolla sova!

puss!

/Emma

Sibbisabbisoo

fyfab vilken kväll ass värt. börjsa med några bärs sen ass grym musik på bibblan sen mer bärs ellerförst var det awsom käk på olearys!! sen massa bärs och fickplunta vktigt! sen sno moppe och surfa bil all nighr long! fettt med chill plus att cykla hem onykter med ttjek på bak är coolt med utan lysen! sova imorn väck mig sen . supa imorn???

////Watsonnnn

henninghäng

jag är en cooooool brud som inte kan räkna derivata men vet ni alla är bra som de är och ni som tycker annat så vad fan!!! KOM NER PÅ JORDEN!
aboooo. nu ska vi flyga ifrån jorden. för där är de så jordligt. och jord är så brunt, nästan lite skitfärgat. fast de luktar jäfligt gottt ibland. icecream man har dessutom ett schysst intro måste vi på¨stå och my's hår är gyllene vitt eller guld eller blond va man nu vill kalla det. aah. VOLYMVOLYMVOLYMVOLYMVOLYMVOLYMVOLYM!
KÖTT OCH FISK SPELAR INGEN ROLL LÄNGRE. jAG ÄR EN DUGLIG MÄNISKA.

Nu säger vi gokväll och stor slemmig puss från alla hos henning
typ my, jasmin, nikki, sara , johanna , johan elias, johannes, henning


JAO!!!!!

hejhej fett början med depp kväll och tråkig musik hos klara som vart fett nice när det komm lite ester(fannie emma och Charlie) och liva upp stämmningen så alla vart pep och det vart en fet kväll och det vart svin soft:)... jätte bra kväll ikväll....... jag och malin träffa precis en kille som jag började snacka hokey med:) han gillade hokey så det vart fins diskutioneroch han hade tre pizzor och det slutade med att jag och malin ficken en:) och en sås:)... sen träffade vi torkel och jonte och en kille som inte gilla si tunnbröds rullle:O fett kuimt han var ledsen fasst det är typ as gott:O... men nu har jag fixat en tanborste till malin hos mig så hon känner sig som hemma det känns jävligt rätt:D även haft en fin diskution med hennes bror idag vuhu kulkul:P... puss på er alla fylle bloggare och läsare här kommer malin!!!.... eller vänts hon verkar ha deckatxD jaja jag ska borsta tänderna nu vi mär ker väkll om hon fyller på nått låter datorn stå öppen hon kanske skriver nått:P........... puss och kram hampus


jag fråga omm malin ville skriva nått hon sa hejhej och att vi skulle sova och att hon gilla killen som gav oss pizza  nomnomnomnomnomnoooooooooooom<3

va fan

jävla muppar. haker in the game the crew, fuck you. ät din kebab och va glad med din fylla och nagellack på mitt finger/anton

KOMPIS

HEJ KOMPISar
jag har kätit på mac och nu ångrar ja det lite :( för nu är mina penagr slut""
malin har spilltnb öl så nu är  vi ledsna :(
nu är alla lednsna tyärr :/ och jag är lite trött
jag saknar hexi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<3hexi<3
^^¨^hexi^^^
_:;hexi_:;


hejhej .
Kag är glad, oc jag villl älsa att jag saknar hexi, jag har mystiska texcter på minm hand TEXMEX! hihi jag pussar allla från mig och hälsar viktor sköld att jag saknar DIG! fin dudddd hihi antonia gjorde dn: n. hihi HEJDÅ

från
_:;FANNIE_:;
och
_:;ANTONIA_:;
och hexi

VIN

hejhejejejhhejh
vi dricketr vin spelar ölspel soligt wogoh gfast nu drar alla till krogen imte  biv baha
PUSS and stay DRUNKJ
pusds´klara

hacka hål

hacka hacka hål hack hacka hål hacka hål hacja hååååååål

snart dr ut woho

hacka hål hcka hål hacka hcka hacka hål

(jag älskar annika)


/Emma

guld

var i norrpan och tittade på gold! dom ägde och gicj vidare. ryktades om efterfest så jag drack whiskey i biln. det var det inte.

// Watson

RSS 2.0